Δεν μπορώ να αντιληφθώ το κίνητρο του κ. Χύτα για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι στο αίτημα του να του παραχωρηθούν υδροληψίες του Δήμου Βισαλτίας, ώστε να προχωρήσει ένα πρόγραμμα συλλογής αποβλήτων στο ΤΟΕΒ Νιγρίτας, ο Δήμος βλέποντας θετικά αυτή την κίνηση, παρά κάποιους ενδοιασμούς, ανταποκρίθηκε άμεσα δίνοντας του πρόσβαση σε υδροληψίες στην Τερπνή, στο Φλάμπουρο, στο Πατρίκι και στον Αχινό.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι πρώτος ο Δήμος Βισαλτίας στην Κεντρική Μακεδονία προχώρησε στην περισυλλογή και διαχείριση επικίνδυνων αποβλήτων – ρυπασμένων συσκευασιών από φυτοφάρμακα, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27/5/2020, στο οποίο για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Μαζί για τη Βισαλτία» της κας Πλιάκου, ο κ. Δουβίτσας, ο κ. Αγγελάκης και η παράταξη «Δήμος Βισαλτίας – Πρωταγωνιστής» του κ. Τζιάγκαλου, ψήφισαν «Όχι».

Ακόμη, όταν εγκριθεί ο προϋπολογισμός του 2021, για την καθυστέρηση του οποίου δεν ευθύνεται η Δημοτική Αρχή, θα γίνει για ακόμη μία φορά η περισυλλογή των ρυπασμένων συσκευασιών από φυτοφάρμακα, γεγονός το οποίο γνωρίζει ο κ. Χύτας, καθώς προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Εξάλλου τα σημεία που φωτογραφίζει αφορούν περιοχές ευθύνης του ΤΟΕΒ Δημητριτσίου με τον οποίο η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση.

Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία με φορείς και οργανισμούς του τόπου μας και το δείξαμε έμπρακτα απέναντι στον κ. Χύτα, παρόλο που μέχρι και σήμερα δεν έχουμε ακριβώς ενημέρωση του τί ακριβώς γίνεται με την δράση που επιχειρεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *